NÄR MAN VISAR ETT RUM I SOMMARHUSET

803l803h

 

Först måste jag tacka. Tacka för er som skickar dedär sköna meddelanden till mig. På alla möjliga och omöjliga ställen. Att ni liksom orkar undra, fråga eller bara heja! Ibland behövs det sannerligen lite peppande ord och snälla frågor som kan hjälpa till när inspirationen sviker. Jag försöker svara på dem så gott jag kan, och om jag missar någonstans så är det bara att fråga igen.

Så idag får ni lite inredning bara för det.

803g

Såhär ser ett av rummen ut i sommarhuset. Det går väldigt mycket i vitt och lite maritimt. Det passar så bra på kusten. Sedan finns det allt lite andra sköna detaljer också. Tycker jag iallfall. Skam vore väl annat!

 

Förresten ni ser att jag missat städa bort en jojo denna gången. Men den matchar ju iallfall som tur är:)

 

803j

 

Jag har bland annat fått frågan vart skåpet kommer ifrån. Och det är nästan så illa att jag inte vill länka dit. Maken till tråkig hemsida får man leta efter. Men möbler de kan de – som tur är. Båda skåpen kan ni hitta här.
803b

803d
Kanske borde ta med er upp en våning till ett sovrum tillexempel också, men det vår bli senare i veckan. Nu skall jag iväg och fota ännu en tre åring. Det är helt fantastiskt roligt!!

loggastjärnastorgi