NATURLIGA KRAFTER OCH EN RESA MOT MÅNEN

C22A1583bylindahl

Här kommer första bilden från Norge. Ni kommer få fler. Jag sitter här och undrar varför jag tog den bilden. Ni kommer förstå om ni läser här nedan.

 

Ja,

…från stora mäktiga, naturliga krafter från valar med luftblås som hörs från flera hundra meters avstånd eller ett dånande ljud som gör att bröstkorgen vibrerar om man är i vattnet tillsammans. Eller stormar som gör att man ligger vaken en hel  natt på grund av oro för att inte komma hem.

…till att möta andra typer av naturkrafter direkt efter att ha vunnit över väderkrafterna trots att man har varit dom väldigt nära under de 16timmarna det tog för att komma hem. Jag var omtumlad redan innan jag kom hem igår och mötte då min mormor i sängen hemma. Hon var stående och gående när jag åkte. Nu är hon i början av denna vägen som ni ser på bilden. Hon tittade upp på mig och sa att hon aldrig trodde att hon skulle få se mig igen – att hon aldrig trodde att jag skulle hinna hem från Norge. Men jag hann. Jag vet att min älskade mormor har börjat vandra på stigen mot månen, det förstår både hon och jag. Men jag vet inte hur fort hon kommer gå.

Jag vet bara att jag är världens mest previligerade barnbarn. Hennes enda. Och det hade inte funnits någon bättre mormor för mig. Hon tillsammans med min morfar. Det har jag sagt till henne. Han sitter vid hennes sida nu. Så har det varit i hela deras liv. Jag känner mig helt slut av alla naturkrafter den sista veckan. Det var varit mycket på kort tid. Men jag kommer komma ikapp.

Även om jag kommer vara glad och ledsen samtidigt.

Ta hand om varandra – och berätta för de ni älskar – att ni älskar dem. Gör det…

loggastjärnastorgi

2 svar på ”NATURLIGA KRAFTER OCH EN RESA MOT MÅNEN”

Kommentarer är stängda.