NEOSTRATA PÅ SOMMAREN

306l

 

Ni vet ju att jag har använt Neostratas ansiktsprodukter.

 

De gör verkligen skäl för namnet, det vill jag lova. Jag använde dem i en månad ungefär, sedan blev det högsommar och jag slutade. Tyckte det kännes onödigt eftersom jag badade i det salta vattnet flera gånger om dagen.

När jag körde regelbundet morgon och kväll så blev huden verkligen flera nivåer bättre. Märkte en uppenbar skillnad. Nu däremot, är jag tillbaka som innan ungefär, vilket nästan kan göra att jag längtar till, ni vet, den ordningsamma höstperioden. Det är väl så med sommaren, den är underbar, men när gräset har torkat, sommarblommorna vissnat, huden är gyllenbrun och håret saltvattenstorrt. Då längtar i allfall jag till ordningen och rutinerna. Som matschema, inpackningar och hudkrämer.

Fast jag är inte där riktigt än. Inte riktigt färdig. Men när den dagen kommer så skall jag köra igång med Neostrata igen. Och känna mig sådär produktlycklig.

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”NEOSTRATA PÅ SOMMAREN”

  1. Läste ditt inlägg imorse när jag vakna och kände så igen mig! Nu på sommaren går man runt som i ett “töcken”, allting är lite i slow motion och det är underbart men nu börjar jag drömma mig bort till lite struktur, men det får man ju knappt säga högt ;)

    Kram!

Kommentarer är stängda.