OM JULRO

C22A3387-1

Jag är så fantastiskt lyckligt lottad. Fredagen spenderades i Stockholm där jag fick uträttat ett spännande möte och sedan var det bara massa tid för två vuxna att i lugn och ro kompletera lite klappar, dricka massa kaffelatte, vara på tumanhand och titta på när människor faktiskt hetsar igenom en massa köp. Bara för att? Jag vet inte. Jag är inte alls sån. Jag blir inte stressad över julen. Jag blir lugn. Har inga troll om vad jag måste göra eller inte göra inför helgen.

Jag vill ha en gran. Jag vill ha massa doftljus och julmusik. Jag vill ha några (okej då, ganska många) julblommor. Jag vill ha ett godisbord och jag vill ha brasan tänd mycket. Och sedan vill jag spela spel, hämta pizza, ha spelkvällar med vänner och sedan finns inga mer krav.

 

Och,

vet ni varför jag var så lycklig? För att när vi kom hem igen från Stocholm, då kom vi hem till ett städat hus, nyputsade glasbord, vattnade blommor och kärleksvärme i huset. Det är ju detta som betyder något. Inte snabba paket i någon julstress.

Tack finaste finaste finaste föräldrar. Ni betyder allt för oss.

 

C22A3383-6

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Helgfest, Livet, Vardag, Vinter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till OM JULRO

  1. agneta skriver:

    Hej Hannah med Familj.Ville bara önska en Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.
    Skickar inga julkort i år.Skickat till välgörande ändamål i stället. Skall ringa Birgitta o Lars i morgon.Ha det Gott:) Kram från oss/agneta o bengt

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!