ONSDAG SOM LÖRDAG

192j

 

 

 

Idag blev vi sugna på att mittiveckanlyxa. Det är för övrigt ett fantastiskt ord. Kom på det nu.

 

192f192c192b

 

 

Det innebar för dagen en liten sväng till bageriet.

Men innan allt detta lyx i överflöd på bordet, har jag spungit i slask för att köpa ett par nya Polarn och Pyret-hängslen, borstat sand i bilen, bett om ursäkt, gånger tio, till förskolepersonalen, killarna (och migsjälv för all del)  eftersom jag tydligt startade morgonen med att hitta gårdagens genomsand-blöta ytterkläder i bagaget på bilen. Behöver väl nästan inte berätta att de var så kalla och blöta, att de kunde ha stått upp själva. Då förstår ni. Jag var inte så glad på mig själv.  Torkskåpet var min enda räddning och snällt hade de torkat overallerna tills barnen skulle ut. Vilken lättnad. Världens sämsta dagismamma idag. Antagligen därav en mysig fika på bordet en helt vanlig onsdag. Och det tackar jag barnen för (och mitt dåliga samvete då!)

 

 

192h192i192e

Nu vill en läsa en saga, och en vill duscha. Ha en bra onsdag vänner!

 

Kramar!!

loggastjärnastorgi

4 svar på ”ONSDAG SOM LÖRDAG”

Kommentarer är stängda.