ORGANSISATIONEN FORLIFE SKÄNER TILL CANCERFORSKNING

36a
När det var mors dag för inte så länge sedan, pratade vi ganska mycket på jobbet om morsdagpresenter. Vi var alla rörande överens om att vi inte vill ha något, förutom en teckning eller en sne stjärna av sugrör som är gjord på dagis. Typ så.

Men ändå verkar det som vi unga vill hedra våra mödrar med diverse onödiga saker som de ändå kan gå och köpa själva. Vet ni.

Så nu vill jag bara ge tips på en sådär bra gåbort present, eller liknande morsdag, eller bara något när man känner att man skulle vilja göra något för att stötta människor som försöker göra underverk och brinner för sin affäridé.

Detta inlägget är inte betalt, men det är ett fotouppdrag. Jag gör det för att visa att forlife finns. Det är en en organisation vars grudidé är att sälja enkla, vardagssaker med sin logga (ex mobilskal och armband). Ett tips kan vara att de gör armband med siffor som du själv bestämmer över. Alltså ditt telefonnummer som barnen sedan kan ha runt handleden i sommar.

Hela överskottet går till deras insamling för cancerforskning och idén föddes då ett flertal närstående personer till grundarna drabbades av olika typer av denna sjukdom. Hittills, idag, har de fått ihop 26000kronor.

Deras produkter finns här.

Vissa fotouppdrag gör en varm inombords. Detta var ett sådant.

 

36b

 

 

 

36d

loggastjärnastorgi