PAPPA OCH FARSDAG

kök9

 

Idag säger vi kram till alla pappor där ute alla ni som lägger ner hela er själ på våra barn. Även till er som har förlorat era älskade pappor alldeles för tidigt. Jag tänkert självklart också på Bond som arbetar mycket, men alltid kommer hem och tycks vara helt fulltankad med energi till våra små killar. Han som alltid är glad och  alltid vill leka, trots att timmen är sen. Han som hämtar en tomat i kylen och håller den på näsan när han springer runt i huset för att se mer ut som ett troll. Och jag tänker alltid; detta är nog  precis vad kvalitétstid är. Att han alltid på veckokvällarna ger dem hundra procent fokus den tiden, de är tillsammans.

Sen finns det en pappa till. En riktigt pappa. Min pappa. Han som alltid varit den klokaste jag vet. Han som jag är mest stolt över. Han som verkar kunna allt. Han som har en gedigen utbildning,  har doktorerat och är docent och aldrig pratar om det. Han som alltid stöttar och säger, det är klart du skall göra! Han som alltid vill väl. Han som jag alltid har kunnat ringa precis när som helst, han som är den enda som är intresserad av att prata politik med mig, och han som skämmer bort mina barn. Jag kan inte tänka mig att det finns någon bättre, men det kan säkert finnas lika bra, till andra.

Du är värdefull.

loggastjärnastorgi