SVENSKT TENN FÖREDRAG OCH MINGEL

svenskttenn11

Jag hamnade lite spontant på en kanontrevlig kväll i måndags. En inspirationskväll med föredrag och information om Svenskt Tenn. Det var Intendenten Per Ahldén som höll ett föredrag på två timmar med efterföljande mingel. Ni som har följt mig på Villa Sjöhaga, vet att jag har ett stort intresse av Svenskt tenn (och det fanns långt innan det blev bloggpopulärt) Fast det är riktigt kul  att även den  yngre generation har fått upp ögonen för Svenskt tenn och samtidigt då intresse för gammal design och formgivning. Det kanske inte är så många som vet det, men vinstöverskottet går faktiskt till forskning inom medicin och miljö samt även till design, formgivning och kulturarv. Det är unikt bara det.

svenskttenn16

 

svenskttenn15

svenskttenn18svenskttenn20

svenskttenn19

Det märks att det börjar bli lite mörkare för kameran nu på eftermiddagn. Med lite planering hade ni kunnat få lite bättre bilder när det råkade bli ett Tenn- inlägg. Nåväl. Ni får helt enkelt hålla till godo så kommer mer bilder senare.

svenskttenn2

Efter föredraget var det snittar och lite vitt vin.

svenskttenn3

svenskttenn4

 

Och det bästa av allt, förutom att det var trevligt, intressant och gott. Det var ju måndag.

loggastjärnastorgi

4 svar på ”SVENSKT TENN FÖREDRAG OCH MINGEL”

  1. SÅ himla nice!! Gick ju och vann den där tävlingen om bästa Exteriöra bild och önskar jag kunde få ett presentkort från Svensk Tenn istället för Ikea…. Kanske jag kan fråga snällt?…. ;-)
    KRAM på dig, Schöna Böna
    Judita
    Ps. När sticker vi till NY??

Kommentarer är stängda.