TANKAR OM MIN BLOGG

133k

 

 

Jag satt och skulle administrera min gamla Facbooksida för Villa Sjöhaga. Den kommer avslutas i helgen. Jag har tänkt stänga den sidan ett tag och när jag äntligen bestämde mig, kunde jag inte, för det var någon säkerhetsspärr som stoppade mig. Men nu skall det alltså försvinna snart säger den sociala mediajätten (Facebook).

Hur som haver

Jag satt och gick igenom några av mina inlägg där (som var från 2012/2013) och vet ni, efter några inlägg störde jag mig nästan på migsjälv. Kan jag inte sluta vara så j’kla -käckt- glad?!!

Men som tur är samlade jag mig snabbt. Inte hade jag velat läsa en massa tråkigheter och negativa saker, egenligen.

Inte alls!!

Jag är glad, och faktiskt ganska stolt över att försöka hålla vardagen så positiv och fin jag kan. För mig är det en tillgång.  För några år sedan hade jag vardagen som en slags transportsträcka till helgen. Som så många andra. Och, så vill jag inte leva.

Det var när liten kom till oss som han ändrade mitt sätt att se på saker. Fast även bloggen är en stor positiv orsak, som har hjälp mig att tänka vardagen mer i fina bilder, små positiva meningar och rosmarinkvistar på maten.

 

Har tänkt mer och mer på att det kanske skulle vara roligt för er att få känna mig lite mer bakom. Då skulle ni ganska snart inse att även om jag är noggrann och fruktasnvärt ordningsam så finns en hel drös av paradoxala drag och tar mig inte alls på något stort allvar. Tvärt om. Jag skall försöka sätta ihop ett inlägg till er om detta, så ni nya följare kan få en liten chans att lära känna mig, Hanna. Bakom.

 

Jag är fantastiskt glad över er som följer min sida och att ni är så snälla mot mig. Klart mitt liv inte är bättre än någon annans, men jag försöker. Försöker att fånga dagarna och njuta av små små saker. Som en piggelinglass eller en löptur som just nu står på schemat. Eller skall jag vänta med glassen som en belöning kanske.

Jo så får det bli.

 

Ibland behövs inte mycket. Det gäller bara att se det så.

 

153a

loggastjärnastorgi

6 svar på ”TANKAR OM MIN BLOGG”

  1. Hej Hanna.Man kommer långt med att vara positiv.Fortsätt med det Hanna.
    Skrev ett långt inlägg igår om det till Dig men innan jag var klar tog mitt batteri slut….!
    Ville bara önska Dig stort lycka till Hanna.Fina bilder som gör att man blir positivt inställd till allt.Det behövs i vårt samhälle.Jag är nog född positiv jag med.Det är jag tacksam för.:)
    Ha en fin vår nu hela familjen.Hälsa Mamma och Pappa så gott.♡Kram /agneta

Kommentarer är stängda.