TÄVLING LYXPRODUKTER TILL BADRUMMET!

redbeatävling6redbeatävling4

 

Fredagskänsla och tävling till er! Jaaa!

Det är fredag och det är mindre än fyrtio dagar kvar till julafton. Det måste vi fira. Jag kommer här köra en utlottning av ett stort paket med härliga produkter. Ni vet ju att jag gillar saker som luktar gott så här får ni chans på badbakeler som fräser, luktar och gör huden silkeslen i badet, tvålar, doftljus från Durance och handkräm i riktigt snygg förpacknig. Allt luktar riktigt gott och antingen så kan ni tävla till er själva, eller varför inte ge bort kitet till någon ni tycker om på julafton! Tävlingen är i samarbete med Redbea (Ordonnance) som är en trevlig butik i Ystad med mycket luktagott och många av mina favoritmärken som please, vintagebyfe, beach house, durance, cirkel of trust mm finns här.

Det ni skall göra är att:

*dela översta bilden på din blogg

(Eller instagram/facebook. Ni behöver bara välja en av dem men ni måste ha öppen profil)

*gilla Redbea (Ordonnance) på facebooksida här.

*gilla min facebooksida här

Om allt görs får ni 5 lotter. Annars 1 lott. Glöm inte kommentar till detta inlägg där ni skriver hur många lotter samt er email så jag kan nå er när vinnaren dras.

Tävlingen avslutas fredagen den 29/11 kl 15:00 så hinner ni gott att få dem innan jul! (Sena kommentarer kommer publiceras men inte ränkas.)

redbeatävling3mm67

redbeatävling5

Lycka till!!
loggastjärnastorgi

58 svar på ”TÄVLING LYXPRODUKTER TILL BADRUMMET!”

 1. Hej och Tack för den fina chansen att vinna sååå fina produkter. Har gillat x 2 och delat. Hoppas jag gjort rätt : )

  Älskar för övrigt din blogg den e så vacker!!!
  Kram

 2. Gillar bägge sidorna redan.delat på fb så nu är det bara att invänta tur…skulle ge det till mig själv i julklapp,bara för att jag vill ha det själv ;)

 3. Å vilken rolig tävling! Jag gillar ju såklart redan dig på fb o nu deras sida med :) Har länkat hos mig.
  Nu håller jag tummarna :) Lite lyx är aldrig fel!!
  Kram på dig

 4. Gilla Redbea (Ordonnance) på facebooksida och gillar din facebooksida samt delat vidare på min facebooksida.Hoppas att jag gjort allt rätt för 5 lotter.
  Väntar med spänning på att kanske vinna detta fina till jul det hade varit kul!

 5. Åh, vilken kanontävling! Renoveringen av vårt badrum börjar på tisdag (som jag har längtat!) och detta vore ju ett kanonpris till ett nykaklat badrum!
  Jag gillar såklart både din och Ordonnance fb-sida sedan länge. Delar bilden på Instagram och Facebook.
  Ha en fortsatt härlig lördagskväll!

 6. Gillar Redbea Ordonnance, din sida, delat på min Facebook. Följer dig på Instagram. Om jag dessa härliga och lyxiga produkter vann, skulle jag använda det på julaftonsmorgon. Med tända doftljus och bubbel i badet, Sen smörjer jag in mina händer med den underbara handkrämen. Hoppas nu på min tur.

 7. Jag är med :) Gillar bägge sidor & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

 8. WOOW BABBA BOM!! Vilken tävling, sitter här och beundrar fotot på det fina fatet med alla härliga och underbart väldoftande badprodukter, det finns inget lyxigare än att ta ett riktigt varmt bad med massa härligheter i och ha massor av tända ljus och ett glas vitt vin på badkarskanten, och en härlig tidskrift eller spännande roman att läsa, där sitter man tills man är avslappnad varm och go, sedan kryper man ner i en renbäddad säng, det är vardagslyx för mig!!!
  Jag har gillat Redbeas fb sida som nr 722
  Jag har gillat din fb sida som nr 173.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg. så det blir väl 5 lotter.
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 9. Gillar Redbea Ordonnance, din sida, delat på min Facebook. Följer dig på Instagram. Om jag dessa härliga och lyxiga produkter vann, skulle jag använda det på julaftonsmorgonen. Med tända doftljus och bubbel i badet, Vill känna lite lyx och flärd, för det är jag nog värd.

 10. Hej,

  Jag gillar båda sidor och har även delat vidare din tävling från din facebook-sida då jag inte kunde dela via här på något sätt.

  Gillar verkligen allt detta här! Riktigt fina saker! Håller tummarna nu att jag har tur i något när ingen arbetsgivare vill ha mig!

 11. Vad glad jag blev av att hitta denna fina sida. Massor av inspiration och intressen som liknar mina. Jag är gärna med i tävlingen. Jag har delat tävlingen två gånger offentligt på min facebooksida. Anette Carlsson

  Jag har gillat Redbea och by Lindahl på facebook. Jag har delat tävlingen där.

  Badrumslyx är bland det bästa jag vet. Savon tvålar både luktar gott och är bra att använda.

  Tar gärna tre lotter, jag tror det blir det för jag har ingen blogg där jag kan dela tävlingen.

 12. Gillat och delat denna ljuvliga bild
  tanken på vinsten gör mej nästan vild
  tänk att få skämma bort sig själv med detta
  tända doftljus, och med ljuvliga produkter sjunka ner i badets hetta

 13. Hejsan! Jag är jättegärna med i denna lyxiga tävling! Jag har gjort allt som står på beskrivningen, alltså delat bilden(länken) på min FB och gillat Redbea (Ordonnance) och din FB sida! Hoppas det blev rätt nu! 5 lotter!

  Mvh Anjelika

 14. Delat bilden på mitt fb och gillat båda sidorna på fb. Är med på 5 lotter.

  Kram/Birgitta

 15. Har delat bilden på mitt Facebook-konto och även gillat båda sidorna på mitt Facebook-konto. Jag skulle bli så glad om jag vann. Har haft ett väldigt tufft år med svår cancer, så att få vinna skulle verkligen pigga upp! :) Håller tummarna hårt! Kram Madelene

 16. Jag är med!
  Gillar båda sidorna och har delat på Facebook. (samma namn som i mejladressen). Nu vill jag dofta gott! :)

 17. Jag vill så gärna vara med och vinna men har inget av det ovan. Jag kommer istället att lämna en motivation + ett rim för att få vara med.

  Jag borde vinna då jag älskar dessa typer av produkter och som student har jag inga pengar, samt massor av julklappar att köpa. Jag har kämpat och fortsätter att kämpa för att skapa mig den framtid jag förtjänar. Men behöver nu en extra boost.

  Rim: Detta kit för din hud,
  gör din mjuk och ack så ljuv,
  smörj din hand och sträck den ut,
  julen är nära, titta själv ut.

 18. Hej!
  jag har gjort allt! 5 lotter! Gabriella Ekdahl från Uppsala!
  Vilken perfekt julklapp till min syster! hon behövs verkligen få skämmas bort!
  Stor kram!

 19. Jag är med och tävlar!
  jag har gillat din Fb sida och Redbeas
  Jag har delat på min Instagram @artyfashionista

 20. Det här vill jag inte missa, självklart gillar och delar jag på fb!!
  En unik chans, att få ge sig själv lite glans. Få till i badrummet en harmonisk atmosfär, där inga tankar på mig tär. Få lugn och ro, och låta nya idéer få gro. <3<3<3 / Petra

 21. Hej hopp!

  Jag är såå gärna med i tävlingen – helt underbart lyxiga produkter som vinster så självklart vill jag vara med. Gillar båda sidorna på FB i namnet Maud Sundgren. På din facebooksida blev jag gillare nr 200 på :) så kul!

  Jag har delat tävlingsinlägget på min facebooksida offentligt (namn Maud Sundgren) och ber om 5 lotter :) https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10151867879263423

  Hoppas & håller tummar och tår på att jag dessa lyxiga produkter vinna får! <3

  Ha det gott och tack för fin tävling!
  Kram

  Maud

 22. Självklart är jag med !
  5 lotter
  jag drömmer om lyx & flärd, i min egen Montazamivärld, med snygga badrumsprodukterfräscht porslin, och tufft mönstrad duschkabin. Ett ljuvligt badrum , pyntar jag glatt med en jättetofs.
  delar på min blogg

 23. Härlig utlottning! Jag är med!
  Har 5 lotter. Gillar båda sidorna på FB under mitt namn Jenny Steen-Johansson, Delat tävlingen där. Jag skulle behålla detta kit själv om jag vann. Ledbesvär och klimakteriet går hand i hand och ett skönt bad uppskattas mer nuförtiden och lyx och glamour är bra både för kropp och själ

 24. Jag är med!
  Tar alla fem lotterna :)
  Tipsat på fb, https://www.facebook.com/dessie.borgstrom
  Gillat & gillat, Dessie Borgström

  Hoppas så in i bomben på detta
  för att hinna med mammalyx är ju inte det lätta
  just nu är det mycket som ska fixas innan jul
  så att få vinna detta skulle verkligen vara kul <3

  Kraam
  Dessie – Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis
  dessie_2000@hotmail.com
  http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

Kommentarer är stängda.