TILL BARNCANCERFONDEN OCH MINSTORADAG

94c

Har ni sett Barncancerfondens nya reklam på TV:n när killen är sen, och kommer in i klassrummet med sin pappa? Jag blir så tagen varje gång jag ser den.

 

Helt plötsligt kom jag på att jag måste delge en bra idé jag har kommit på.

Jappoch denna är jag faktiskt riktigt stolt över.

94d

Nu när barnen har växt ur sina saker så har jag försökt sälja lite i olika säljargrupper på Facebook. Det betyder ju att annonsen är gratis, och det betyder att ofta är det vänner, eller iallfall vänners-vänner som svarar på annonserna. Jag tillhör dem som inte vill ta betalt för bagagnade saker, och speciellt inte sätta ett pris till bekanta. SÅ då! Kom jag på att jag satte ett från-tillpris så fick köparen bestämma priset för pengarna skulle jag ändå sätta in på “Bancancerfonden” eller “min stora dag” . Winn Winn Winn.  Helt plötsligt kändes det inte lika ont att få pengarna för begangnade saker och kläder som kanske har någon liten skavank här och där.

94a

Detta är bra.

Hoppas några av er blir inspirerade och hakar på!

 

(Uppdatering: Inget på bilderna är till försäljning nu!)

loggastjärnastorgi

3 svar på ”TILL BARNCANCERFONDEN OCH MINSTORADAG”

  1. Har du skalkläder i stl 98 till salu betalar jag gärna en slant för dem!

    1. Det har jag faktiskt fast frågan är när du behöver dem. Lilleman har dem just nu… Marinblå jacka och svarta skalbyxor pop. Du kan skicka meddelande via min fb-sida om du vill så kan vi prata vidare där. Mvh Hanna

Kommentarer är stängda.