VARDAGSTANKAR OCH BÄSTA YRKET ?

I torsdags förra veckan gick jag på föreställningen ÄGD. Ni vet den med Schyffert och Lindström. Jag blir bara så glad. Vilket avbrott det ger i vardagen och vad glad och tankad man blir av avbrott i det annars självsnurrande ekorrhjulet. Nu tycker jag inte att ekorrhjulen är så tokiga heller, men ni förstår att en föreställning mitt i veckan sätter igång energizonerna iallfall.

okt83

Va otroligt pepp och satt ofta och tänkte, detta måste jag komma ihåg sedan. Och detta. Och. Precis!!! Detta ska jag bara komma ihåg och berätta sedan… …

Men,

12115796_10153666687528739_1683760719719836890_n

jag kom inte ihåg ett enda skämt efter. Eller jo ett förresten. Att bästa yrket sannolikt är PT (personlig tränare). Vet ni varför? För att man får ungefär mellan 8-900kr för att titta på när någon annan tränar…

Ha ha döör. Det var väl huvudet på spiken.

Efter detta har jag tänkt mycket på detta. Måste vara stimulerande att arbeta med friskvård egentligen. Det satte igång något hos mig. Så nu är jag självutnämnd expert på Axlesons hemsida. Tänk va grymt det skulle vara att gå någon spamassagekurs, kunna göra en ekologisk ansiktsbehandling, bli friskvårdskonsulent och arbeta för att stärka kroppen till sitt starkaste jag. Sen skenade såklart tankarna iväg på mitt “champagne-hus-projekt” på gården. Det kanske skulle bli ett spa och hälsohus i stället!!! Med timmerstockar i väggarna som bara ger den stumma tystnad, ro och isolering timmer kan ge. Varma stenar, bubblande vatten och Chrisp Champagne-doftljus.  Ni ser, att gå på en föreställning mitt i veckan kan ge precis den drivkraften vi behöver bli överrösta med ibland för att hitta energin och viljan att utvecklas.

10712393_10152742997003739_7398487309950777690_o

Hoppas ni blev lite framtid- och vardagsspepp nu också! Jag är nöjd bara ni tänder ett doftljus kväll!:)

 

Love, H

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.