VÅRSOL I RENGBÅGENS FÄRGER

bylindahl-2

Hur glad kan man bli när solen skiner in på takkronorna så man får solkatter som glimmar mer än en discoboll hela vardagsrummet.

Vårsol i alla regnbågens färger.

Ja, den har jag mött genom våra fönster nu några dagar. Att jag blev varse om att fönstren behöver en omgång behöver jag sannolikt inte skriva här. Men ett telefonsamtal till någon som är bättre på att putsa fönster än vad jag är kommer ske idag.

 

bylindahl-5

Vet att några har frågat om vår braskamin. Vi har två stycken och de har eldats friskt i vinter. En Contura i vardagsrummet och en insatts/kasset i en murad spis i köket.

När vi byggde champagehuset så blev vi tvungna att flytta vår ved från vedboden och stapla den i trädgården. Så i år har vi verkligen inte snålat på veden kan jag lova! (..alltså hur fult är det med presenningar) Fast jag älskar brasor det är oerhört mysigt och stämningsfullt. Allra mest gillar jag att titta in i elden när vi äter frukost. Ni vet två små med randiga pyjamaser, korslagda ben, varm choklad och brasa. Det  är ett värde som inte går att beskriva.
bylindahl-1

bylindahl-5

 

Förresten jag måste bara visa en bild från vårt champagnehus när vi rev ut det….

_MG_4565 (1)

För nu när jag skulle googla fram länken till inlägget hittade jag denna fantastiska vedspis på samma hemsida… Ja, inte den på bilden här ovan alltså. För den är jag en smula irriterad på. Inte spisen. Utan migsjälv. Hur i hela fridens namn kunde jag slå och sparka ner den så brutalt!!!!!!?!?!? En välvårdad, fin gammal Husqvarna som bara hade behövt lite ömsint massage och spisvärta.

 

HUR? Hur kunde jag göra mig av med den på ett så våldsamt sätt?!!

ssh27-produktbildTänk va fin en sådan här hade varit i vår  nygamla stuga idag….

Men ingen idé att sörja gamla misstag så jag avslutar med en glitterbild. Lite så jag jobbar ju :)
bylindahl-1

loggastjärnastorgi