ÄR DET FREDAG SÅ ÄR DET

142f Vad tycker ni om guldtrenden?? Håller den i sig över våren. Jag har sett att modeeliten åker på inköpsresor till höstkollektionerna nu. Jag säger bara nej.

Kort och gott.

Vänligt men bestämt.

Någon måtta får det vara.  Det är ju låga skor med bara anklar och solglasögon vi ser fram emot nu.

 

252n

Jag är så grymt sugen på att tända på (Ja precis) det där Black Figue ljuset förresten. Ibland går jag runt med det i handen, bara för att det sätter igång dendär bligladsprittiga känslan. Ni vet när tanken flyger iväg och jag bara ser ett gäng tjejer här. Klänningar, musik, pompoms, höga glas, festlig dukning, skratthicka och Black figue ljuset.
Vill ni veta vad den luktar?

Man.

Ni vet sådär manligt – manligt.

 

Så nu förstår ni att jag  nästan inte kan sluta tänka på dendär tjejkvällen utan män men sådär manligt – manligt ändå. Ni förstår va?!

 

 

 

loggastjärnastorgi