ATT FÅ EN BÄTTRE START

C22A5867bylindahl

Vad glad jag är. Denna morgonen startade sju resor bättre än igår. Att vakna med ont i huvudet är sällan bra, och redan efter 2 timmar på arbetet går så var jag tyvärr tvungen att kasta in handduken. Det känns aldrig bra såklart, men när jag nästan inte förmådde mig att köra hem utan att stötta huvudet i handen så förstod jag att jag gjorde rätt.

Nog om det, idag är en annan dag och efter en frukost med grekisk yoghurt med massa nötter, torkade tranbär, pressade apelsiner och en stor Latte Macchiato är jag redo att angripa vår trädgård. Idag börjar vi återbyggnaden gräs och stenar och det ser ut att bli fantastiskt väder!  Det känns gott – Vad skall ni göra idag?

C22A5860bylindahl

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!