ATT STARTA LUGNET

a15

Nu jar jag förberett lite grann inför kvällen. Det ryker ur kannorna, lingonris står i en liten skir vas på bordet och det luktar jul. Jag gillar ju att tjuvstarta med saker för att få bra perioder att bli längre. Det är  nämligen så att när Bond kommer hem, har vi ju jullov. Jag älskar det ordet.

Det är såklart som så, att jag kommer jobba några dagar här och där under vårt så kallade jullov. Men det ser jag mest som välgörenhet. Åka iväg, för att sedan komma hem till ett varmt hem igen och fortsätta med den lugna stunden vi är inne i nu. Tiden fram till trettonhelgen går jag på lågvarv.

Så,

nu går startskottet för den långsamma och stilla perioden. Med lite glögg i entrén tillsammans med två små nissar och en stor gran.

Jullov med strödagar och värme. Jo, jag gillar känslan.

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”ATT STARTA LUGNET”

Kommentarer är stängda.