ATT STARTA UPP CHAMPAGNE-HUSET

st6

Den är ju så söt där den står. Vårt lilla gårdshus.

Men, nej, vi var aldrig inne i det under visningen av det stora huset. Det fick liksom bli en överraskning. Tyckte vi.

st4

 

Självklart förstod vi att det fanns potential i smycket. Men jag blev glatt överraskad bland alla timmerstockar, uppmurade spisar, bjälkar i taket och vedspisar. Det mesta skall vara kvar och hela grundprincipen skall vara densamma.  Men förvandling kommer det att bli. Nytt tak med lerpannor, nya fönster, nytt kök, badrum, trägolv, vatten, värme, vinkylar med mera. Ni kan väl skänka en liten tanke på stackars familjen som hatar smuts de´allan nu bara är ni snälla:)

Fast det kommer bli bra detta.

st1 st2

Kolla vilken underbar uppmurad spis.

st3

Här har vi börjat gräva ur för grunden som skall gjutas. Det är stampat jordgolv här inne nu och jag är förvånad över hur friskt från fukt huset ändå är. Fast självklart kommer vi behöva byta ut lite fuktskadade stockar.

st9

Vi startade ju egentligen upp projektet lite smått redan förra året. Så allt skräp inne i stugan är nu borta och det är hyfsat klart där inne för att kunna börja jobba på uppbyggnaden. Garaget skall rivas också innan snickarna kommer.

Men det, och våra tankar om vårt kommande Champagnehus får ni något annat inlägg!

Stampat jordgolv blandat med smuts och en hel drös förväntningar. Inte så farlig tillvaro ändå kanske, när jag tänker efter.

st7

loggastjärnastorgi

2 svar på ”ATT STARTA UPP CHAMPAGNE-HUSET”

  1. Oh älskar före- och efterbilder!!! Ska bli väldigt spännande att följa!

Kommentarer är stängda.