BLÅ MED HJÄRTAN PÅ

275a

 

 

Sjalen kommer från StyleLevel och de går som smör i solsken har jag sett. Den är lite söt mot converse-skorna.  Så, är det lika kallt som igår behöver man verkligen något att slänga runt axlarna. Jag har inte känt efter än.

Redan mitt i veckan. Jag gillar onsdagar. Dom känns lite flashigare än tisdagar men med torsdagspänningen kvar. Typ så, eller ja, erkänn bra försök :)  Jag har iallafall slutat tänka att hälften av veckan är gjord på lunchen, som jag tänkte innan barnen kom.

 

 

Ii vad klockan går fort på morgonen. Nu blev det bråttom. Får inte glömma ta på mig en tröja i hasten nu bara.

 

χ

Sjalen finns – här och jag skulle absolut kunna tänka mig den här också. Blått är flott.

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Dagens, Livet, Mode. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!