FÖDELSEDAGSFIRANDE

233e

 
Kära ni tack för alla gratulationer. Jag hade en fantastisk dag med strålande sol.

Det började med färskpressad juice. såklart. Till skillnad från en helt vanlig morgon, kom det tre grabbs in, och jag sov räv.

Naturligtvis.

Jag blev glad. Kan man bli annat när Två flaggor, glada småkillar (den stora också) kommer in med sång, bricka, ljus, rosa smootie och paket. Allt var dessutom färgmatchat. Till och med pappret. Och sugröret. Det var nog det gulligaste jag har skådat. Han har köpt papper, blomma och träningskläder i samma färg. Jag trillar ur sängen så fint gjort.233c

 

Men allt är inte himelskt-rosa. Vi glömde beställa tårta, så det blev en utryckning vilket gav oss en grön prinsesstårta. Det var jättegod och fixade till lite grönt i dukningen. Rosa och lime blev temat för fikat.

 

233d

 

Gästerna hade också på sig rosa.

Av en slump förstås.

Blir man inte varm av denna bilden. Min älskade lilla mini som blir strålande glad över sin egna lilla snittbukett av vår finmormor (min mormor tillika deras gammelmormor) hon är fin som en nyponros och snart 90 år. Jag tycker det är så roligt när du och morfar kommer till oss, mormor.

233f

Jag fick så mycket fina presenter. Men det får ni se när jag har fotat det sedan. Jag och Mr Canon har det riktigt bra tillsammans just nu. En massa härlig inspiration på gång. Vårljuset hjälper verkligen till!!!

Jag blev också väldigt glad över mina buketter. Det är ett helt hav med blommor hos oss nu. Jag fick inte med alla på bilden här, men jag kan redan nu flagga för att det dyker upp lite buketter här det närmaste. Jag älskar blommor.

och

mycket mer.

 

233g

loggastjärnastorgi

2 svar på ”FÖDELSEDAGSFIRANDE”

Kommentarer är stängda.