NÄR MAN FÅR DENDÄR UNDERBARA

66c

 

Nu har jag vaknat efter nattarbete. Eller vaknat och vaknat, det är nästan en överdrift. Inte många mer, än ett par sammanhängande timmar, blev det idag. Ne. Vet i sjutton om det är så himla bra för kroppen egentligen. Någon sa just till mig att man åldras dubbelt så snabbt om man jobbar mycket på nätterna. Shiiit.

Inte för att jag gör det, men jag känner mig allt både tröttare och stelare än vad jag var i går kväll. Vart skall det sluta. En puss kan iallfall lätta upp. Ni vet en sånär blöt. En sån barnblöt, ljuvlig sak.

Nu skall vi ut och röra på oss. Skall på en trevlig fest ikväll så vi måste fixa lite fix innan det.

66e

 

Ha en fin dag!

 

Sommarens måstekavaj – här
Skor – här
loggastjärnastorgi

3 svar på ”NÄR MAN FÅR DENDÄR UNDERBARA”

  1. Vart tog. Resten av min kommentar vägen?! Skrev iaf att genom de där grindarna har jag också tagit mina första cyklande “steg” … ☺️

Kommentarer är stängda.