NÄR MAN HAR ETT RIKTIGT ERBJUDANDE TILL ER!

 

Tänka sig att jag har fått ett uppdrag av Bonnier. Det är rätt stort.

116d

 

116c

Jag trodde först att det är för jag är storprenumerant av tidningar och att de på något vis, visste att jag älskar att ligga på magen och bläddra i olika magasin. Speciellt när denna tiden kommer som vi har framför oss. Just såhär på försommaren längtar jag efter att få släppa måsten och drömma mig bort från vardagen och inspireras av skärgårdshus, torp, dukningar på klippor eller bilder på härliga frukostar i lummiga trädgårdar. Precis sådana bilder som gör att jag i nästa stund går och köper lite jordgubbar, melon och grillspett, eller vad det kan vara, och planerar för nästa morgon när jag vill överraska, och ge de jag tycker om, en sådan extra mysig start.

Men så sa de, att de liksom bara gillade mina bilder. Och det var nästan ännu större. Tack.

 

166a

 

Så helt plötsligt kan jag alltså med detta inlägg, erbjuda er 3 nummer av Allt om Fritidshus som ges ut av Bonniers tidskrifter. Samt två Swedish grace skålar i duvblått, och två härliga sommarlöpare, som är perfekta för den där sommarfrukosten jag pratade om.                    Allt för 99 kronor.

Det är superenkelt! Klicka på någon  av bilderna i detta inlägg för att komma till mitt erbjudande!! (Eller klicka HÄR!) Är ni som jag – kommer ni inte bli besvikna.

186a

Om tidningen:

Allt om fritidshus är en jättetrevlig tidning för alla som tycker om att fixa, drömma, inspireras i allt som berör stugan, inredningen och trädgården. Det jämförs kostnader, testas verktyg och maskiner, rekommenderas färg och form, berättas om material och arbetsmetoder samt ges gedigen kunskap kring ekonomi och juridik. Allt om Fritidshus utkommer med tio nummer per år och ges ut av BAL, Bonnier Antik&Livsstil, som även ger ut tidskrifterna Antikvärlden, Gård&Torp samt Hem och Antik.

 

loggastjärnastorgi

3 svar på ”NÄR MAN HAR ETT RIKTIGT ERBJUDANDE TILL ER!”

Kommentarer är stängda.