NÄR MAN KOMMER IN I EN NY INSPIRATIONSFAS

 

116b

 

 

Ser ni fjärilen??

 

116d

Jag har kommit in i en inspirationsfas igen. Det är konstigt detdär. Ibland är jag bara så trött på att flytta runt saker och beskära snittblommor, men sen vet jag att det kommer tillbaka. Det går nästan med årstidernas skiftningar. Nu går jag ju in i loungegruppen-på-altanen-mooden snart. Och då är tidningar ett måste. Hittade en ny igår som jag inte köpt förut. Antikvärlden. Det kändes riktigt mysig, men jag kom bara halvvägs (läs: eftersom det tog lite tid med att ta dessa bilder och fylla på kaffet två gånger för att få värmen tillbaka).

Men.

Det är ju så att vara bloggare med en kamera i högsta hugg. Vänta lite. Jag skall bara springa och hämta lite skira hundkex och vända körsbären rätt sen får ni börja.

Ja ni förstår säkert.

Vi har också toalettrullar på bordet ibland. Men då brukar jag inte ta kort.

 
116c
116e

Jag har inte massa antika saker hemma, men lite saker har smygit sig in på senare år. Som denna sliverbrickan som jag har fått från min mormor.

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till NÄR MAN KOMMER IN I EN NY INSPIRATIONSFAS

  1. Jessica skriver:

    Visst är det mysigt? Jag älskar antika saker och loppisar!!

    • Det är det något speciellt område du är intresserad av så kan jag ge dig tips från tidningen!!! Det följde med en jättefin guide om Sveriges bästa loppisar!! kram

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!