VINNAREN OCH TRÖSTPRIS

redbea6

Då har jag tillsammans med den mista i familjen dragit vinnaren denna morgon. Grattis säger jag till Caroline. Jag har mailat Redbea din emailadress så de kontaktar dig för adressuppgifter.

 

Vet ni. Jag borde inte ha tävlingar. Jag blir alltid lite ledsen för att ni skriver så fint, roligt och helt fantastiska rim osv. Jag skulle göra er alla till vinnare. Men det går inte såklart. Fast när jag pratade med Helene (som äger Redbea) så lovade hon att alla ni som läser min blogg skall få 20% på hela sortimentet. Det ni gör då är att skriva in koden: bylindahl  (när ni är i “kassan” på hemsidan) Ni kan se det som ett litet tröstpris! Jag kommer själv använda koden och köpta ett doftlus till, kanske skall prova amaryllisdoften denna gången!!

redbea7

redbea1

 

 

 
 
loggastjärnastorgi