ATT ÄLSKA TILLS MAN DÖR

  Livet är förunderligt. I 10 dagar låg mormor från att vara frisk till att lämna oss. Vid sin sida lämnade hon morfar som hon har levt med i 70år. Några dagar senare drabbas min allerta morfar av en massiv hjärtinfarkt, blodförgiftning, lungödem. Han som är 92 och inte har haft mediciner ens. Så nu sitter vi här vid honom istället. Precis som vi satt med mormor för någon vecka sedan. Denna December blev tuff. Denna December blev oförglömlig. 

Vi har pratat ganska mycket med barnen om livet, kroppen och döden det senaste. Och, vet ni vad vår lilla Filip sa 
“han fick nog ett krossat hjärta” 
Jag tror vår prins har rätt. Vår morfar vill inte vara ensam. Han vill till mormor. Och jag tror han har bestämt sig.

Detta blev inte mitt mest välformulerade inlägg märker jag. Men jag tror att ni förstår. 

loggastjärnastorgi

6 svar på ”ATT ÄLSKA TILLS MAN DÖR”

 1. Jag förstår precis hur du tänker i dessa dagar,underbart skrivet,kramar från tubaalf.

 2. Kärleken är starkare än man tror…
  Det är svårt att skriva något klokt nu, mer än att jag förstår att det blev en väldigt tuff tid…
  Varma julkramar skickar jag dig <3
  Anna

 3. Men kära nån…..Stackars Kurt o Er.Står precis o ska lägga ett kort på lådan till Kurt.Jag lägger på det ändå o hoppas att han stannar hos Er ett tag till.Tänker på Er jättemycket i denna sorgsna jul.Stor kram till Er alla.? Ps:Ett krossat hjärta är det nog.Så fint sagt av en liten fin pojke: Ds
  Agneta o Bengt

 4. Svårt att sätta egna ord på det som vi känner. Bedrövelse, ledsamhet och medkänsla för eran tuffa period är något som pluppar upp i huvudet. Filip sa något så otroligt bra så att man bara tappar hakan.
  Eran mormor saknar nog sin make och har nog räckt ut sin hand, nu är det bara upp till honom om han ska fatta den. Vi finns för er när ni behöver det. Många långa kramar från oss till er.
  Camilla och Patrik

Kommentarer är stängda.