THE MORE YOU GIVE…

C22A2577bylindahl

Jag har plockat fram kameran efter en liten paus. Det var skönt att känna inspiration igen. Det ger så mycket. En tomte fick sätta sig i min lilla studio tillsammans med lite röda hjärtan och en trumpet.

Ju mer jag tänker –  ju mer ställer jag mig frågan. Vad mer kan behövas på julen egentligen? Kärlek och musik.

Tänk vad vi kan trissa upp saker ibland. Det bästa är ju oftast precis intill oss.

C22A2574bylindahl

Jag tycker julen är fin.

Fast julen för mig, är hela december. Det är en en månad som är lite lugnare, lite varmare och lite mysigare. Det är inte tunna pepparkakor eller griljerad skinka. Det är inte specialkryddade köttbullar heller. Jag vill mest se glittrande barnögon, tända ljus överallt och så lyssnar vi på massa musik. Väldigt mycket musik. Så fort vi kommer hem sätter vi på den så det dunkar i subben. Vi har lärt oss wailen och alla wihoo! och så fuldansar vi.

Ni skall få lyssna på Michael Bublés nya release för i år. Glöm inte kolla ljudet på datorn innan ni sätter på den. The More you give – the more You´ll have.

Precis det är är jul för mig.

Givmildhet, kärlek, värme och glädje. Inget annat.

Ni kan även prova klicka HÄR! om den första bilden inte fungerar.

 

 

 

 

loggastjärnastorgi

2 svar på ”THE MORE YOU GIVE…”

Kommentarer är stängda.