DET BLÅSER FRISKA VINDAR RUNT BLOGGEN

C22A3376-5

Det med att blogga alltså. Om jag skall vara riktigt ärlig så har jag bekymmer ibland. Jag planerar sönder inlägg allt som oftast, och det reslulterar i att det inte blir något inlägg alls tillslut. Nu blir det bra med ett graninlägg, efter det skall det pepparkaksbakas och sedan passar julstädet kanon. Men nej. Jag har insett att det går inte planera inläggen eller inte mitt liv efter bloggen heller förresten. Vet inte hur många gånger jag har förberett ett inlägg som passar perfekt under “morgondagen” och så glömmer jag publicera det för att sedan vara inaktuellt när jag kommer på det.  För hur det än ligger till kan jag inte ljuga för er. Var det idag jag gjorde detta, så är det inte igår. Om ni förstår vad jag menar.

Eventuellt är det bara så enkelt att jag måste sänka kraven lite. Eller frekvensen. Allt behöver kanske inte vara helt perfekt. Laddar jag upp en bild som är lite sne, eller naggad i kanten, så raderas den och inspirationen likaså. För mig alltså.

Ja,

ny taktik får det bli. Lite öppnare, lite enklare, kanske lite lägre frekvens, och bort med mina alldeles för höga krav. Om det går.

Men,

för den saken skull kommer jag såklart försöka hålla kvalitén på bilderna. Det är ju min enda marknadföringskanal inför migsjälv. Mitt företag. Vad jag kan erbjuda er. Hur jag är som fotograf. För hur det än är, får jag otroligt mycket kontakter tack vare denna platsen. Och det vill jag vara rädd om. Såklart. Tack för att ni är en del av den.

 

 

loggastjärnastorgi