DRÖMTÅRTA PÅ SÄNGEN

43b43d

 

Ja det blev verkligen en fin start. Vi kunde inte väcka honom med vår skönsång precis. Men det hade vi inte trott heller. Inte ens en liten stund. Nej. Han sprattlade ut från sitt rum vid sex och hans föräldrar kastade sig ner och skar upp hans favorit.

Drömtårta.

En liten bit med tre små ljus och lite mjölk med sugrör, två flaggor och paket under armarna. Han sjöng för sig själv och lät berätta många gånger för oss:

denna tåta jag tyyyycke ommmm!

 

43c

 

Liten fick självklart också en drömtårtefrukost. Fast utan ljus då. Så där satt vi allihop i hans säng, lite småleendes och njöt att av att se de små som såg sådär gnistrande lyckliga ut (som barn tydligen gör när de får äta tårta till frukost i sängen) och pratade om hur hur fort allt går. Han var ju pytteliten alldeles nyss.

43a

 

Sen blev det paketöppning också. Såklart.

Och.

Efter en lite mer vitaminberikad frukost, nummer två, bar det iväg några mil med bilen.  Till ett alldeles eget barnhus, men mer om det en annan dag.

 

Och vet ni.

Jag kan verkligen rekommendera att ta ledigt på barnens födelsedagar, om man kan. Det är helt fantastiskt att spendera en helt vanlig vardag och göra den till fest tillsammans med med dem som betyder allra mest. Men nu är det dags att göra i ordning för i morgon. Efter fester kommer ju som bekant en dag imorgon också…

 

43f

loggastjärnastorgi

2 svar på ”DRÖMTÅRTA PÅ SÄNGEN”

  1. Åhhh jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser om hur fint ni gjort för er lilla skatt!

Kommentarer är stängda.