EN VACKER ÅRSTID

årstider9

Årstider

Sveriges årstider. Är inte skiftningarna ljuvlia så säg. Tänk de fösta takdroppet, gatsopmaskiner, bara rumpor på altanen, eller smultron på strå, hummerfiske. Gummistövlar och halsduk, äpplen i alla former, skära pumpor med barnen, adventspyssel och juldekorationer. Året är fantastiskt från början till slut.

årstider11

Detta var alltså nästa kategori jag har är inne är. Named – Årstider. Där tänkte jag stoppa in till exempel äpplen under höst (som igår), de frostiga morgnarna  får en egen kategori och vår jul´s all inspiration ligger under vinter. Det tror jag på. Blir enkelt att se från år till år, vad man hade för planteringar på vårkanten. Eller. Vart granen var placerad julen då pappa tappade ringen i gröten Eller vilka glögglas som var fjoårets  favoriter.

 

årstider10

Nu tänker vi inte på julen. Jag måste ju höstplanetera på entren först. Och hinna tröttna lite på dem.

årstider12

Kramar

loggastjärnastorgi

4 svar på ”EN VACKER ÅRSTID”

  1. Du har så rätt! Jag tycker de är så mysigt nu när hösten kommer, allt blir kallare och mörkare och man kan ha tusen ljus tända hemma!
    Så fint allt blivit på nya sidan! Kramar Sofie

  2. Alla årstider har sin charm och du lyckades nästan att klämma in nästan alla årstider på ett och samma inlägg, haha! Hann både ta in Sommar, Vinter och VÅR när jag såg dina bilder!
    KRAM! Judita

  3. Så fina bilder och du har så rätt. Nu njuter jag också av hösten allt vad den bjuder på! Vad fint du har här inne hos dig också! Kikade ofta in på din förra blogg och kommer göra detsamma här:)

    Kram fredrika

Kommentarer är stängda.