ETT UPPSTARTSERBJUDANDE

badrum3

 

badrum1

 

badrum3

När Sofie på MilitusMedical ville göra en Intervju med mig om mina hudrutiner blev jag glad och riktigt inspirerad. När jag har hittat något jag gillar så byts det inte ut i första taget och Jag erkänner, jag är Dermalogica-fan. En förtvätt (Precleance) och en vanlig tvätt, sedan lite dag eller nattkräm. Det är allt. Fast som jag säger skall jag bli bättre på att använda en ansiktsmask minst en gång i veckan också. Det är mitt hösthudmål.

Militus Medical är en webshop jag verkligen kan rekommendera. Fråga mig inte hur jag hittade dit första gången, men jag känner att jag kan lova en utmärkande personlig service och riktigt bra produkter. Det känns så seriöst att det är uppbyggt av två hudläkare som har sin klinik och samtidigt driver en webbshop. Paketet i brevlådan inom några dagar. Hur smidigt som helst. Nu kan jag tackvare detta sammarbete erbjdua min favorit prenclence (förtvätt) med riktigt spakänsla varje morgon. Tar bort allt! Huden känns riktigt ren och skön efter.  Jag tokgillar den! I en vecka fram till 1/10 får ni 30% rabatt med att skriva in en kod (precleanse30) (utan parentes)  i kassan. Enkelt och över hundra kronor i rabatt för något som varar i över ett år. Hur enkelt som helst. Jag tror till och med du mamma kan fixa det!! Testa!

Nu blir jag så nyfiken. Hur ser era hudrutiner ut? badrum2

Med nystädat badrum tackar jag för mig idag. Ses imorgon!

loggastjärnastorgi

4 svar på ”ETT UPPSTARTSERBJUDANDE”

 1. Hej!
  Jag har följt dig nu under lååång tid, men jag tror aldrig att jag har lämnat en kommentar (även fast jag har tänkt göra det många gånger). Jag vill bara tacka för allt du delar med dig av i din blogg och att du har fortsatt och nu tagit ett nytt kliv, trots tvekan och olust inför att blogga för en tid sedan.
  Jag är jätteglad att du har fortsatt och att jag hittade in hit. Det är befriande att läsa din blogg och att du fortsätter att vara som du är och inte faller in i “bloggfällan”. Att beskrivningen av vem du är och vad du gillar skulle kunna vara skriven av mig (bortsett från barn och hus då) kanske inspirerar extra, vad vet jag.
  Jag vill önska dig lycka till med nya sidan! Och du kanske får se mer av mig framöver. :)
  Kram
  Emelie

 2. Tjohoo! Vilket kanonerbjdande! Sitter just nu på bussen hem med min första Dermalogicaprodukt i en liten påse Kommer defenitivt utnyttja detta generösa erbjudande! Äääälskar din instagram med härliga, inspirerande bilder.. Kommer defenitivt följa din blogg oxå! Jättehärlig o o fina bilder.. Tack o Kram

Kommentarer är stängda.