MITT FINASTE NYA KÄRLEKSARMBAND

206h

 

Så fick jag lägligt nog (första absolut riktiga semesterdagen) (och äntligen!!) avin för att kunna hämta ut mitt beställda kärlekssmycke från Jane Koenig. Jag gav mig en liten semesterpresent eftersom jag inte kan ha varken armband eller vigselringarna på veckodagarna vilket jag tycker är riktigt tråkigt.

Nu har det iallafall äntligen kommit!!! Tack posten för att ni rättade till mitt misstag, eftersom jag råkade skriva fel postnummer till mig själv när jag beställde. Ibland är jag väldigt (för) snabb…

 

 

 

206g

Jag visste ju vad det var i, så egentligen ville jag ju slita upp paketet och sätta på mig det med en gång. Men tack vare er, så drog jag på det minst 30 sekunder eftersom jag ville ta några bilder också:)

 

206f

 

Så nu har jag ett fint armband i silver  runt handleden som jag har valt mina älskade små barns första bokstäver på. Nu finns det nära mig hela tiden och jag blir nästan lite stolt varje gång jag tittar ner på armen.
206a206e

 

Förra årets trend när det gällder armband, var det ju fler desto bättre typ. I år känns det helt fel med många och nu är det skira enkla som är helt rätt. Jag älskar det.

Mitt armband kan du hitta – här
(och självklart kan du välja själv vilka bokstäver det skall vara. Det kan också välja på två eller tre brickor).
loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Livet, Mode, Vardag. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!