NÄR MAN VÄNTAR EN PRESENT FRÅN SIG SJÄLV

136l
Nu när jag snart skall gå på semester drabbas jag alltid av nagellack och armbandshysteri. Antagligen för att jag inte kan använda något av det på veckorna annars. Förra året ville jag ha massor runt handlederna,  i år känner jag mig mer enkel. Lite oskuldsfull.

 

Så när jag hittade janekoenig.se  köpte jag ett armband. Tyvärr vände jag på siffrorna i mitt eget postnummer, så nu ligger paketet i Göteborg någonstans. Men emailkontakten  har fungerat så himla bra. Ger Servicen 5/5 danska kronor. De svarar nästan direkt på mailen och ber om ursäkt trots att det är jag själv som gjort fel. När det kommer hem till mig skall ni få se vad jag beställde!

 

Dansk inredningsdesign vet vi ju att vi gillar. Nu skall vi ser vad vi tycker om danska smycken! Jag längtar ruggit mycket efter det nu!!

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”NÄR MAN VÄNTAR EN PRESENT FRÅN SIG SJÄLV”

  1. Spännande! De är säkert superfina, för hittintills levererar ju de där danskarna:)
    O nog behöver man ge sig själv lite presenter ibland;-)
    Ha en fin midsommar!
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.