OM MAN HAR EN PROBLEMHUD

okt83Min hud kommer aldrig vinna någon vackerhud-tävling. Fast jag är glad över den ändå. Den skyddar mig mot solen och den skvallrar om att jag har levt, att jag åldras och får leva. När man har levt så har man också ärr, prickar, kanske acne eller acneärr. Jag blir mer och mer förbryllad över bilder som trillar över mig varje dag. Ni vet ju att jag har skaffat photoshop (PS) ganska nyss, och när jag börjar lära mig det mer och mer, inser jag hur mycket folk håller på och retucherar sina bilder. Även i vardagen. Jo det är sant. Vi alla blir både lurade och påverkade av hur vi tror att människor ser ut. Varje dag.

Visst kan det även få en stålmus att få mindervärdskomplex. Nåväl, detta löser jag inte ikväll. Men det är nog bra att prata om det. Och, helst skulle jag vilja säga att ni alla duger som ni är. Men mitt i alla mina tankar, så är jag lika dan. Jag sticker inte under stolen med att jag vill hålla mig hälsosam, se så pigg och glad ut som möjligt. Men jag skulle inte retuschera bort det som skvallrar om min ålder eller något jag har varit med om. För det är jag faktiskt stolt över. Men hudkrämer för en bättre hud. Ja, det använder jag.

 

Så för er som har probelm med acne, läs det här! Här kommer även några tips för er som har provat allt…

 

product-basiron-5-tube

 

product-basiron-5-wash-gel-tube

product-basiron-10-packDetta inlägget är skrivet ihop med Basiron. En serie som finns att köpa på apoteket. Den har en mjukgörande och fuktgivande effekt och innehåller inte alkohol eller parfym.Unknown

loggastjärnastorgi