TJUVKIK PÅ VÅRT NYGAMLA GÅRDSHUS!

C22A9695bylindahl

 

Tjuvkik på bygget.

Det går framåt!!

Idag kom det en stoooor garageport också! En vecka till! Sedan skall det vara klart säger bästa bästa SnickarDaniel!

Han ligger sjukt högt i prio hos mig idag när han överraskade med garageporten när jag kom från jobbet. Han har nog läst av mig färdigt nu och deklarerade högt och tydligt igår att endast skenorna skulle vara klara till helgen.

Jag tror han tyckte det var lite kul att överraska mig. Fast inte tror jag han hade tänkt att jag skulle bli så glad att jag hoppade upp och slängde mig runt halsen på honom. Mitt i luften där någonstans tänkte jag såklart “vad gör jag!!!? Hanna???! Han är ju vår snickare” men vafasen. Han är nog mer än så ändå. Den bästa snickaren. Synd att det är så fasligt dyrt att ha honom här bara:) -annars hade jag hittat på trettio saker till bara för att ha honom gåendes och muchlandes här:) Han är bara så mysig. Och grym.

Nice fredag under parasollet till er!C22A9693bylindahl

loggastjärnastorgi