HUDVÅRD OCH DAGENS TANKE

 

mm1

Efter att jag var med i den här intervjun med Militus Medical, så kommer jag några inlägg framöver visa er lite produkter som jag använder just nu och som jag testar. När jag har visat er alla, så kommer ni få ett riktigt bra erbjudande på dem. Jag kan bara lova att jag kommer ge er ett rättvist omdöme för ni som följde mig på min gamla blogg vet vad jag tycker om bloggare som skriver om sin fantastiska frisör (var hon verkligen frisör undrar jag), coolaste tröjan (stickig), bästa restaurangen (ne,edu) som sedan visar sig vara – precis tvärtom (Inlägget finns här för er som vill läsa). Jag har gått på många av dessa saker själv. Och jag sysslar inte med något typ av marknadsföring som går ut på att lura människor. Jag fungerar inte så. Däremot skall ni ju ha klart för er att det som jag gillar inte är helt säker på att det passar er. Men mina ord kommer vara sanna.

Så. Nu har vi gått igenom det.

mm4

 Först ut är något som jag redan använder. Precleanse som jag tipsade om en annan gång. Den gillar jag verkligen. Efter den använder jag en rengöring som är tvålfri och tar bort smuts och makeup utan att torka ut. Något som är nytt är Boostern. Ett konsentart som skall släta ut torrhetslinjer. Kanske är bra för min begynnande barskrynka. Det blir spännande.mm3

Jag har lovat mig själv att ta hand om huden mer nu när hösten kommer. Denna scrub tipsade Sofie på Militus mig om. Nu känner jag mig redo för att sköta mig och morgon och kväll samt mask 1-2 gånger i veckan. Känns bra i kroppen på något sätt.

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”HUDVÅRD OCH DAGENS TANKE”

Kommentarer är stängda.